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Tête-de-boeuf

At Picotin everything is homemade, cooked on site from fresh products only.

The menu changes very often and varies according to market arrivals and the Chef’s mood.

We do not use frozen food or microwaves.

The lunch menu

Wednesday July 3rd, 2019

Ardoise
carte-google-maps

How to find us ?

In Paris, at a stone’s throw
from Place de la Nation,
at 35 rue Sibuet, in the 12th arrondissement.
Metro Picpus or Bel Air (line 6)
or Metro Nation (lines 1, 2, 6, 9 or RER A)

We can serve you in english

Opening hours

Always open Monday to Saturday
for lunch and dinner

Monday to Thursday : 12H-14h30, 19h30-22H
Friday and Saturday : 12H-14H, 19H-22H30

Closed on sunday

Book online!

By filling out and sending us the form. We will send you a confirmation email.

12 + 3 =

But after 18h,
online bookings for the same day
can’t always be guaranteed.

Thank you, rather, for calling us
at +33 1 75 57 72 02 to make a phone booking.

The season’s menu

The starters

Carpaccio de saumon, parmesan, marinade au gingembre | 9€50

Burrata, tapenade maison, tomates confites | 9€

Crème froide d’asperges, œuf poché, champignons | 8€50

Cheesecake salé aux légumes, coulis de poivrons-curry | 9€

The main courses

Pêche du jour | 19€

Ravioles poêlées et farcies aux légumes, crème aux herbes, parmesan | 14€50

Pulled pork burger, aïoli, pickles, pain bio, frites, salade verte | 18€

Carpaccio de boeuf coupé au couteau, marinade oignons-basilic, parmesan, frites maison, salade verte | 17€

Sashimi de canard, compotée froide de légumes, ananas rôti, marinade aux herbes | 18€

The main courses for two

Côte de boeuf à l’os, frites maison et sauce du jour, salade verte | 55€

Epaule d’agneau confite, frites maison, salade verte | 50€

The desserts

Gâteau praliné, sauce caramel et chantilly | 7€50

Tarte tatin aux pommes et fromage blanc à la cannelle | 8€50

Carpaccio d’ananas, crumble de biscuit, coulis de fruits rouges et chantilly | 7€50

Assiette de fromages | 7€

Some specialties

côte-de-boeuf

55 €

Côte de bœuf (2 persons)

with its sauce du jour and homemade fries

Une côte de boeuf au Picotin est une expérience. J’en rêve quand j’y arrive et j’en profite quand je la déguste. Viande française, cuisson parfaite … et les frites maison !

#miam #slurp

Lucie N.

Viandarde depuis le XXe siècle

cheesecake-speculos

8 €

Cheesecake speculoos

accompanied by its red fruit coulis

La qualité du cheesecake d’un restaurant est, pour moi, une mesure de la qualité de ce restaurant. J’ai, donc l’habitude de prendre très souvent un cheesecake lors de mes sorties.

Celui du Picotin n’est pas seulement bon, il est d’un autre monde !

#pornfood #cheesecake #best

Paul C.

Testeur de Cheesecake

8 €

Cheesecake speculoos

accompanied by its red fruit coulis

La qualité du cheesecake d’un restaurant est, pour moi, une mesure de la qualité de ce restaurant. J’ai, donc l’habitude de prendre très souvent un cheesecake lors de mes sorties.

Celui du Picotin n’est pas seulement bon, il est d’un autre monde !

#pornfood #cheesecake #best

Paul C.

Testeur de Cheesecake

cheesecake-speculos
épaule-agneau-confite

50 €

Candied lamb shoulder (2 persons)

accompanied by homemade fries

Parler de l’épaule d’agneau confite du Picotin nous ramène tous les deux aux sensations que l’on a eu la dernière fois qu’on en a mangée une : odeur qui ravit nos narines, viande toute chaude qui se détache à la fourchette, suavité en bouche.

C’est bien simple quand nous venons au Picotin, on a du mal à choisir autre chose.

Et, pourtant, il faut car le reste de la carte est à tomber !

Quitterie S. et Yann P.

Amateur de petits restaurants de quartier

What gourmands say about us

“Lovely bistrot, cheap”

“Charming neighborhood bistrot, colorful and friendly for healthy and cheap lunch”

Au fil du Palais

“Ambience, smile, kindness, humor”

“It feels so good that we spend the evening remaking the world while slowly finishing our glass of wine”

Blog ALOYAU et CABERNET

“Impeccable service, food to die for”

“Certainly one of our best discoveries of the moment. With a setting of yesteryear and warmth”

Les Gourmands 2.0

“Wordless, a golden nugget in the 12th Arrondissement”

“Great bistrot, old Paris style atmosphere, warm and impeccable service”

La Cantine des cousins

Nos coups de coeur

les-saisons

A small charming place, a simple and tasty cuisine prepared with fresh products and a couple of adorable bosses! All it takes to seduce us.

52 rue Lamartine
Paris 9e

+33 1 48 78 15 18

les-bancs-publics

On the edge of the Canal de l’Ourcq, this charming place makes us go wild! A young and dynamic team, sweet price, inventive cuisine prepared with local products. Coup de coeur for the starters.

2 rue de Nantes
Paris 19e

+33 9 80 76 36 71

la-cevicheria
Much more hype and expensive than the 2 previous, the Cevicheria is worth the detour!
Excellent service, ceviche to fall and dream decoration by Marta Gorczinska (Studio MMG).

14 rue Bachaumont
Paris 2e

+33 9 80 88 58 05

the-green-goose
A beautiful place, adorable boss and excellent staff, good tap beers, good whiskeys, good food.
What more?
A real Irish pub as we like them.

19 rue des Boulets
Paris 11e

+33 9 82 37 73 41

Who are we ?

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The Chef

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The team

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